Image

Hey! 👋

Ik ben Tassilo, ik vind het geweldig om digitale oplossingen te bedenken en te maken. Ik zit niet graag stil, hou van innovatie (lees: nieuwe dingen onderzoeken, uitwerken en testen, testen, testen) en heb oog voor de kleine details.

Ik vind het enorm interessant om samen te werken met veel verschillende stakeholders en technieken als het aankomt bij het oplossen van problemen.

Mijn voornaamste bezigheid is chef van alles bij mijn eigen bedrijf, WERKTAS, daar werk ik voor een tof clubje klanten. Ik ontwerp voor hen huisstijlen, denk mee over digitale strategie op gebied van merk en web en bouw websites, zoals deze! Je leest er hier alles over.

Sinds september 2021 heb ik bij de start-up Pieter Pot gewerkt, na mijn werk bij de klantenservice en een korte stage ben ik van juli 2022 tot februari 2023 UX designer geweest.

Sinds 2020 studeer ik Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar specialiseer ik mij in de richting van gebruikersonderzoek en UX.

Lees hieronder mijn werkervaring of neem een kijkje op mijn LinkedIn! Heb je genoeg van lezen? Je kan me ook altijd bellen!