Hey! 👋

Ik ben Tassilo, ik vind het geweldig om digitale oplossingen te bedenken en te maken. Ik zit niet graag stil, hou van innovatie (lees: nieuwe dingen onderzoeken, uitwerken en testen, testen, testen) en heb oog voor de kleine details.

Ik vind het enorm interessant om samen te werken met veel verschillende stakeholders en technieken als het aankomt bij het oplossen van problemen.

Mijn voornaamste bezigheid is chef van alles bij mijn eigen bedrijf, WERKTAS, daar werk ik voor een tof clubje klanten. Ik ontwerp voor hen huisstijlen, denk mee over digitale strategie op gebied van merk en web en bouw websites, zoals deze! Je leest er hier alles over.

Sinds september 2021 werk ik bij de start-up Pieter Pot en help ik daar bij het oplossen van mysteries en het steeds weer verbeteren van onze service, in de volksmond de klantenservice.

Vanaf 2020 studeer ik Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar specialiseer ik mij in de richting van gebruikersonderzoek en UX.

Op het moment van schrijven ben ik hard op zoek naar een stage op het gebied van digital design, UX, innovatie of een geweldige mix daar van! 🎉

Lees hieronder mijn werkervaring of neem een kijkje op mijn LinkedIn! Heb je genoeg van lezen? Je kan me ook altijd bellen!