2021
Bedrijfswebsite

De kapper knipt, de klant klikt.

Jaar

2021

Opdrachtgever

Salon Elten

Type

Bedrijfswebsite

Opgeleverd

Moderne bedrijfswebsite

Overzicht/debrief

Een moderne website die klantvriendelijkheid vangt van Salon Elten, een kapper in het midden van het dorp. Een plek waar we de collega’s leren kennen, de salon ontdekken en de diensten kunnen zien. De diensten prijzen we niet alleen aan, we tonen ook het eindresultaat via de “Inspiratie“-afdeling van de site.

Deze uitdaging is ontwikkeld in WordPress, zo kunnen de medewerkers gemakkelijk veranderingen maken aan de prijslijst, uploaden ze foto’s vers van de pers en kunnen ze mededelingen plaatsen op de website. Zo hebben ze zelf totale controle over de website, wel zo handig.
Image
Een warme website met persoonlijk karakter, zo leer je alle kapsters bij naam kennen door de duidelijke portretten en begeleidende tekst.
Image
Ook mobiel is compleet voorzien, met bijvoorbeeld deze duidelijke prijslijst.

Het resultaat

De website heeft een frisse uitstraling, maakt goed gebruik van het bestaande logo en vult hier zelfs een beetje op aan qua kleurgebruik en typografie. De website is volledig tweetalig en dus voor zowel Duits- als Nederlandstalige bezoekers goed te lezen. De back-end is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een grote mate van aanpasbaarheid door de klant. De website brengt je in een aantal klikken naar een van de comfortabele salonstoelen in Elten.